Blog

Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan
Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan
Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan

Er woont een Bever in mijn Achtertuin !!!!

Er woont een bever in mijn achtertuin!!!!!!!

Op een zonnig zaterdag ochtend, op de een na laatste dag van maart, loop ik mijn hond Dembe uit te laten in t parkje bij ons tegenover.

Je zou kunnen zeggen, in onze achtertuin. 

Ik ben heerlijk aan het genieten van de lente die om mij heen langzaam, knop voor knop, voorzichtig zich aan ons begint te laten zien. De zon schijnt fel door de bomen en er waait een zachte bries. Dembe dartelt al vrolijk huppelend naast mij rond…Lees verder

3
3

Limburg

Hier is ie dan. Mijn eerste blog. Nooit gedacht dat ik er ooit één zou schrijven. Al dagen bedenk ik wat ik nu schrijven zal, maar de jaren hebben mij geleerd dat je gewoon moet vertellen wat er in je opkomt, en dan gaat het vanzelf. Ik zit momenteel in mijn knusse huiskamertje, links van mij een hond snurkend op de bank en als ik rechts kijk dan ligt er een vers gewassen kleurrijk stapeltje kleding naast me op de tafel.

Het is vastelaovend geweest in t zuiden. Normaal gesproken zou ik hier in Limburg alle dagen hebben gevierd. Althans de werkelijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat nu op mijn 38e echt niet meer volhoud. 5 dagen lang aan 1 stuk al hossend tussen de menigte al je glimlachen bij elkaar stralend, iedereen vol enthousiasme lief hebbend. Met in de ene hand een glaasje bier en in de andere een sambabal. Want zonder sambabal, geen vastelaovend voor mij!! Ik moet op de een of andere manier met die samba in mijn hand op t ritme mee slaan. Diegene die naast me staat moet echt oren van staal hebben want ik ga me toch te keer jonge!!
Lees verder

3
12