Agenda

Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan
Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan

ALLES IS LIEFDE

Vrijdag 31 januari – Suzan Seegers, bekend van haar eigen theatershows, rollen bij Toneelgroep Maastricht en het Tv-programma ‘Op zoek naar EVITA’, is met zekerheid een multitalent te noemen. Haar soloprogramma Alles is Liefde zou eind 2019 langs de Limburgse theaters trekken totdat haar vader plotseling ziek wordt en niet snel na dit nieuws overlijdt.

Afgelopen periode was heel intens en verdrietig voor Suzan Seegers. Ze werkte in november met haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk aan haar voorstelling Alles is Liefde. Totdat haar vader ernstig ziek blijkt en binnen enkele weken overlijdt. Na het overlijden vertrekt Suzan op een reis met een missie naar Zweden om de laatste wens van haar vader te vervullen. Inmiddels is Suzan weer voorzichtig samen met Marc-Peter muziek gaan maken. Vorige week bekeek ze de opnames van haar eerste try-outs en realiseerde zich dat deze voorstelling nooit meer hetzelfde zal zijn. Het proces om de voorstelling af te maken de komende maanden zal zwaar voor haar zijn. “Er zal absoluut een diepere laag in de voorstelling komen en ik zal een weg moeten vinden deze te spelen. De eerste zal niet makkelijk zijn denk ik. En ook als mijn moeder in de zaal zal zitten, zonder mijn vader. De twee-eenheid die altijd onvoorwaardelijk en zonder oordeel voor mij in de zaal zaten. Die mij gebracht hebben tot waar ik nu ben. Ik noem dat liefde.” zegt Suzan er zelf over. 

Suzan Seegers is vanaf 13 mei met haar voorstelling Alles is Liefde te zien in Venlo, Zwolle, Roermond, Panningen, Venray en Weert.

SuuS
Alles is Liefde

2020
ALLES IS LIEFDE

13 mei VENLO tickets & info

20 mei ZWOLLE tickets & info

22 mei ROERMOND info tickets OF bel met +31 475 391 491

4 juni PANNINGEN tickets & info

5 juni VENRAY tickets & info

7 juni HEERLEN info tickets OF bel +31-(0)45-571 66 07

13 juni WEERT tickets & info

2020

openbare optredens

7 Maart Music-night Maasmechelen tickets & info

22 Maart Springconcert Concordia

19 April Salviuskerkje TOON HERMANS tickets & info

4 Mei In het zicht van de vrijheid INFO VOLGT

17 Mei Vrijheidsconcert INFO VOLGT

27 Mei Toptalent Venlo INFO VOLGT

13 September Stichting Vier het Leven INFO VOLGT

20 September Stichting Vier het Leven INFO VOLGT

26 September Jubileum concert Harmonie St Catharina INFO VOLGT