Agenda

Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan
Hanke Arkenbout Photography | portrait Suzan

ALLES IS LIEFDE

Lieve Allemaal,

Helaas zoals bij vele onder ons, is nu alles anders dan voorheen. Het brengt veel onrust en verdrietige momenten maar ook mooie dingen.
Laten we ons vasthouden aan dat de liefde alles overwint.

Inmiddels mogen we gelukkig weer langzaam op pad. En dus mag ik ook..
Wat ben ik daar blij om:
JIPPIE
Wil je komen luisteren? Neem dan een kijkje in mijn agenda en volg mij via Instagram en Facebook. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe mooie momenten.

Ik wens jullie veel liefde toe

SuuS

2020

DINNER THEATER SHOWS
THEATER HOTEL DE ORANJERIE
ROERMOND

Heb jij het theater moeten missen? Niet meer voor lang! Tot en met december kan er tóch genoten worden van uniek theater op de bühne van de theaterzaal. In een intieme setting zorgen wij voor een uniek & avondvullend programma.

Geniet van een lekker driegangendiner inclusief tafelwater, frisdranken, wijn & bier terwijl Suzan Seegers de avond presenteert en prachtige liedjes zingt, waarbij pianist Rob mannen haar zal begeleiden. Tijdens de avond maken we ons op voor de hoofdact die opgevoerd zal worden door tal van verschillende artiesten. Zo zijn Bert Visscher, Kees van Amstel, Roué Verveer, Karin Bloemen, Ellen ten Damme en nog véél meer van de partij.

 

Dinner Theater Shows zijn inclusief:
Ontvangst met bubbels om 18.30 uur, driegangenmenu, huiswijn, bieren, frisdranken, tafelwater en koffie na en een theatershow.

2020

openbare optredens

2 OKTOBER TM 12 DEC
THEATER HOTEL DE ORANJERIE
VERSCHILLENDE DATA
tickets en info